Putki- ja viemärisaneeraukset

Tarjoamme monipuoliset palvelut kaivojen betonitöihin sekä vesijohtojen ja jätevesijärjestelmien viemäröintitehtäviin.

Kaivojen saneeraustyöt

Kaivojen saneeraustyöt

Saneeraustöidemme kohteina ovat betoniset jätevesikaivot, muovikaivot, salaojakaivot ja sadevesikaivot.
Suoritamme kuvaustyöt ja kuntotarkastukset ennen lopullista kustannusarviota. Työt käynnistetään puhdistamalla kaivot ja avaamme putket. Toteutamme kaivojen saneerauksia ja korjauksia, mm. vuotojen korjaaminen, kaivojen korjaus pikasementillä, kaivojen pinnoitus betonilla (myös ruiskubetoni).


Vesijohdot ja jätevesi

Vesijohtojen korjaukset ja saneeraukset vuosien ammattitaidolla. Huolehdimme saneeraustöiden ajaksi väliaikaiset vesiputkistot ja jäteveden ohipumppaukset. Käytämme vain laadukkaita putkiosia, venttiileja, muovi- ja metallikäyriä. Meidän kautta hoituvat myös jätevesisaneeraukset, sujutusputket ja muut putkiasennukset.

Vesijohtojen korjaukset ja saneeraukset vuosien ammattitaidolla.
Viemärien puhdistustyöt pk-seudulla ja uudellamaalla

Viemärien puhdistustyöt

Viemäreitä on syytä puhdistaa säännöllisesti niiden eliniän pidentämiseksi ja turvallisessa kunnossa pitämiseksi. Toteutamme viemäreiden puhdistustyöt painepesurilla. Samalla voimme tarkistaa viemärien kunnon ja paikkaamme tarvittaessa vuodot. Toteutamme ammattitaidolla vaadittavat puhdistustyöt ennen viemäreiden urakointia.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai lähetä meille vapaamuotoinen tiedustelu. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Meidät tavoittaa myös puhelimitse 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.