Putki- ja viemärisaneeraukset

Tarjoamme monipuolisesti palveluita erilaisiin kaivojen betonitöihin sekä vesijohtojen ja jätevesijärjestelmien viemäröintitehtäviin. Tutustu alta tarkemmin palveluidemme sisältöön.

Kaivojen saneeraustyöt

Kaivojen saneeraus

Saneerauspalvelumme kattavat kaikenlaiset kaivot, kuten betoniset jätevesikaivot, muovikaivot, salaojakaivot ja sadevesikaivot. Suoritamme kuvaustyöt ja kuntotarkastukset ennen lopullista kustannusarviota. Työt käynnistetään puhdistamalla kaivo tai kaivot ja avaamalla putket. Saneeraus. ja korjausprojektit sisältävät yleensä vuotojen korjaamista, vaurioiden korjaamisen pikasementillä, kaivojen pinnoituksen betonilla (myös ruiskubetoni), jne. Pyydä meidät tekemään veloitukseton arviokäynti kaivollesi!


Vesijohtojen korjaukset ja saneeraukset

Vesijohtojen korjaukset ja saneeraukset vuosien ammattitaidolla. Asennamme saneeraustöiden ajaksi väliaikaiset vesiputkistot ja jäteveden ohipumppaukset. Käytämme vain laadukkaita putkiosia, venttiileja sekä muovi- ja metallikäyriä. Kauttamme hoituvat myös jätevesisaneeraukset, sujutusputket ja muut putkiasennukset.

Vesijohtojen korjaukset ja saneeraukset vuosien ammattitaidolla.
Viemärien puhdistustyöt pk-seudulla ja uudellamaalla

Viemärien puhdistustyöt

Viemärit on syytä puhdistaa säännöllisesti niiden eliniän pidentämiseksi sekä myös turvallisuuden varmistamiseksi. Toteutamme viemäreiden puhdistustyöt pääsääntöisesti painepesurilla. Samalla tarkistamme viemärien kunnon ja paikkaamme tarvittaessa myös vuodot. Teemme tarvittavat puhdistustyöt myös ennen viemäreiden urakointia.

Yhteydenottopyyntö

Oletko valmis tilaamaan vai haluatko vielä lisätietoja? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.