Ilmalämpöpumppu Espoo – Ilmalämpöpumpun huolto, asennus ja myynti Espoossa

Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Espoossa. Voit tilata kauttamme ilmalämpöpumput huippumerkeiltä kaiken kokoisiin koteihin ja asuntoihin sekä toimistoihin ja toimitiloihin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset. Jälleenmyymme tunnetuimpien brändien ilmalämpöpumppuja, kuten Alpicin, Daikinin ja Mitsubishin ilmalämpöpumppuja. Me autamme sinua valitsemaan kiinteistön tarpeisiin sopivan tuotteen!

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen myynti

Tilaa kauttamme laadukkaat ilmalämpöpumput kotiin tai työpaikalle. Jälleenmyymme tunnetuimpien brändien ilmalämpöpumppuja ja autamme valitsemaan tilaasi ja käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen. Meiltä myös asennuspalvelu kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppujen asennus Espoossa

Asennamme kaikkien merkkien ilmalämpöpumppuja ja myönnämme asennuksille 2 vuoden takuun. Ammattilaisemme asentavat lämpöpumpun yleensä yhden arkipäivän aikana noin 6–8 tunnissa, mutta lopullinen työaika määräytyy kohteen mukaan. Pyrimme aina hoitamaan asennuksen nopeasti ja työskentelemme kotonasi siististi ja huolellisesti tiloja kunnioittaen.

Ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan kuuluu:

- kylmäaineputkien asennus (5 metriä)
- kaapeleiden asennus
- aluskehikon asennus
- lauhdeputken asennus
- kotelon asennus
- katkaisimen asennus.
Lue lisää
Ilmalämpöpumppujen asennus Uudellamaalla
Ilmalämpöpumpun huolto Helsingissä

Ilmalämpöpumpun huolto Espoo

Teemme ilmalämpöpumppujen huoltoja, tarkastuksia ja korjauksia Espoossa. Käyttämämme FreshWash® -huoltomenetelmä on erittäin kattava ja sopii kaikille ilmalämpöpumpuille, johon kertyy väistämättä sitkeää likaa ja pölyä. Ilmalämpöpumpun huolto takaa, että laite kestää ehjänä pidempään. Tarkastamme aina laitteesi mahdollisilta vioilta ja ongelmilta FreshWash® -huoltopesun yhteydessä.

Ilmalämpöpumpun huoltoon suositellaan varaamaan noin 2–2,5 tuntia. Huollon yhteydessä teemme seuraavat toimenpiteet:
- sisäosan suodattimien pesu
- sisä- ja ulko-osan lämmönvaihtimien pesu
- puhdistus puhdistusaineella (FreshWash® -huoltopesu)
- kylmäainevuotojen tarkistus
- paineiden mittaus
- sähköliitosten kiristys
- jäähdyttämiseen käytettävissä laitteissa kondenssiveden poisto tarkistetaan ja puhdistetaan tarvittaessa

Lue lisää

Myymme seuraavia tuotemerkkejä

Miksi ilmalämpöpumpun hankkiminen kannattaa?

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu, joka tarjoaa monia hyötyjä kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Ilmalämpöpumpun hankkiminen maksaa itsensä takaisin, se nostaa kiinteistön arvoa, parantaa ympäristöystävällisyyttä ja lisää asumismukavuutta. Investoimalla ilmalämpöpumppuun, voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta ja pienemmistä energiakustannuksista ympäri vuoden!

Helppo asennus ja käyttö

Ilmalämpöpumpun asennus on suhteellisen helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi suuria muutostöitä talossa. Ammattilaisemme asentavat laitteen pääsääntöisesti yhden päivän aikana. Käytön helppous ja selkeät modernit toiminnot tekevät ilmalämpöpumpusta käyttäjäystävällisen. Lisäksi monet ilmalämpöpumput voidaan yhdistää älylaitteisiin, mikä mahdollistaa etäohjauksen ja säätöjen tekemisen kännykällä.

Ihanan viileää sisäilmaa kesäisin

Ilmalämpöpumpun viilennystoiminto tuo kesähelteillä korvaamatonta helpotusta asuinoloihin. Viilennyksen ansiosta asumismukavuus on huipussaan ympäri vuoden.


Säästöä lämmityskuluissa

Vaikka ilmalämpöpumpun tarpeeseen herätään usein juuri kuumimpina kesäpäivinä, ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu kokonaisvaltaisesti talon, asunnon tai muun kiinteistön lämmityskustannusten vähentämiseen. Verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin, kuten öljy- tai sähkölämmitykseen, ilmalämpöpumppu voi tuoda huomattavia säästöjä energiankulutuksessa. Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilman energiaa lämmitykseen, mikä on taloudellisesti ja ympäristön kannalta edullista.

Ympäristöystävällisyys

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta. Se hyödyntää uusiutuvaa energiaa ulkoilmasta ja tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteisiin fossiilisiin polttoaineisiin perustuviin lämmitysmuotoihin. Ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa kestävämpään elämäntapaan.

Puhdas ja terveellinen sisäilma

Ilmalämpöpumput parantavat sisäilman laatua. Edistyksellisissä laitteissa on sisäänrakennettuja suodattimia, jotka poistavat ilmasta pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia. Sisäilman puhtaus on erityisen tärkeää allergikoille ja astmaatikoille, sillä puhdas sisäilma vähentää usein oireita ja parantaa hengitysilman laatua.

Hiljainen käyttöääni

Nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat suunniteltu toimimaan hiljaisesti, mikä on tärkeää asumismukavuuden kannalta. Laitteiden käyttöääni on niin hiljainen, että laite voi olla käynnissä huomaamattomasti jopa makuuhuoneessa häiritsemättä yöunia.

Tilaa ilmalämpöpumppu kotiisi tai yrityksesi toimitiloihin Espoossa

Olemme asentaneet ja huoltaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja Espoossa sijaitsevissa kohteisissa. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Espoon alueella kiinteistön koosta ja vaatimuksista riippumatta. Jälleenmyymme tunnetuimpien brändien ilmalämpöpumppuja ja autamme valitsemaan tilaasi ja käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen.

Saat meiltä aina täyden palvelun ilmalämpöpumpun huoltoon ja hankintaan

Meiltä löytyy suuri valikoima ilmalämpöpumppuja eri tehokkuuksilla ja eri kokoisiin tiloihin mitoitettuina. Otamme aina ilmalämpöpumppuja suositellessamme huomioon huoneistojen erilaiset pohjaratkaisut ja eristykset. Tarjoamme kaikki ilmalämpöpumppuihin liittyvät palvelut Espoossa kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja tilaa ilmalämpöpumpun huolto ja muut palvelut meiltä!

Yhteydenottopyyntö

Oletko valmis tilaamaan vai haluatko vielä lisätietoja? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.