Muovin hitsaus

Muovin hitsaus on ja tehokas tapa liittyy kaksi erillään olevaa muovikappaletta kestävästi toisiinsa molekyylitasolla. Olemme erikoistuneet muovin hitsaustöihin lukuisia eri menetelmiä hyödyntäen. Jalostamme asiakkaillemme laatuvaatimukset ylittäviä hitsaustuotteita ja korjaamme kestävästi vaurioituneet kohteet. Hallitsemme useimpien muovilaatujen ammattitaitoisen hitsaamisen mm. PE-HD (polyeteeni), PP (polypropeeni),PVC (polyvinyylikloridi),PVDF (polyvinyylideenifluoridi).

Pääasiallista toimialuettamme hitsaustöissä on Helsinki, Espoo ja Vantaa ja palvelemme tarpeen mukaan asiakkaita myös pidempien etäisyyksien päässä.

Puskuhitsaus Uudellamaalla

Puskuhitsaus

Puskuhitsaus on erityisvälineitä vaativa menetelmä, jolla höylätyt putkenpäät liitetään yhteen. Hitsaus tapahtuu sulattamalla putkenpätkät ensin ja puristamalla ne tiiviisti yhteen suurta hydraulista painevoimaa apunakäyttäen. Puskuhitsauksen toimintaperiaate on hyvin luotettava ja sillä saadaan taattua putkiston pitkä käyttöikä. Putkista voidaan myös tehdä tarvittaessa pidempiä. Tasokkaan työjäljen takaamme käyttämällä moderneja ja laadukkaita hitsaustyökaluja.

Sähkö-muhvihitsaus

Sähkömuhvihitsaus poikkeaa muista hitsaustavoista sillä tässä hitsausmenetelmässä jokaiseen yhdistettävään putken osaan on rakennettu sisään metallinen vastuslanka. Asennustöiden valmistuttua vastuslanka kytketään virtalähteeseen, mikä aiheuttaa langan voimakkaan lämpenemisen saaden sähköhitsausmuhvin liittymään vastakappaleeseen . Lämmetessään lanka saa ympäröivän muovin sulamaan ja laajentumaan, jolloin syntyvä paine saa putket hitsautumaan tiiviisti kiinni toisiinsa. Kun muovin sähköhitsaus on valmis, annetaan putken jäähtyä ja tarkastetaan hitsauksen laatu.

Sähkö-muhvihitsaus Uudellamaalla
Extruder-hitsaus pk-seudulla ja uudellamaalla

Extruder-hitsaus

Exstruder-hitsaus (kutsutaan myös ekstruuderihitsaushitsaus) yhdistää muovikappaleet yhteen samantapaisesti kuten kuumailmahitsaus. Poikkeus syntyy käytettävässä taiteaineessa, joka on hitsauksessa käytettävän ekstruuderilaitteen tuottamaa massaa. Ennen hitsaustyötä työstettävät pinnat höylätään tai hiotaan tarpeen mukaan sekä puhdistetaan. Hitsaukseen tarvittava massa on valmistettu joko tavallisesta hitsauslangasta tai toisinaan muovirakeista. Perinteisen kuumailmahitsauksen tuottama hitsaussauma on usein kapea ja ekstruuderihitsauksen etu kuumailmaan nähden on sen paksumpi hitsaussauma.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai lähetä meille vapaamuotoinen tiedustelu. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Meidät tavoittaa myös puhelimitse 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.