Muovihitsaus laadukkaasti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Muovin hitsaus on tehokas tapa liittää kaksi erillään olevaa muovikappaletta kestävästi toisiinsa molekyylitasolla. Olemme erikoistuneet muovin hitsaustöihin lukuisia eri menetelmiä hyödyntäen. Jalostamme asiakkaillemme laatuvaatimukset ylittäviä hitsaustuotteita ja korjaamme kestävästi vaurioituneet kohteet. Hitsaamme ammattitaidolla useimpia muovilaatuja, joita ovat mm. PE-HD (polyeteeni), PP (polypropeeni), PVC (polyvinyylikloridi), PVDF (polyvinyylideenifluoridi).

Muovihitsaus on tärkeä osa monen muovituotteen valmistusprosessia ja eräs yleisimmistä tavoista liittää muovia yhteen. Muoveja voidaan hitsata erilaisin menetelmin, ja muovihitsaus sopii menetelmäksi useisiin muutos- ja korjaustöihin. Hitsausmenetelmissä muovien kiinnityspinnat lämmitetään sulamispisteeseen ja liitetään yhteen hitsaamalla. Hitsausmenetelmä sopii hyvin esimerkiksi muoviputkistoille. Käyttämiämme tekniikoita muovin hitsauksessa ovat puskuhitsaus, sähkömuhvihitsaus ja extruder-hitsaus. Suunnittelemme ja toteutamme hitsaustyöt ammattitaidolla. Panostamme ympäristöystävälliseen rakentamiseen ja meille on tärkeää hyödyntää ekologisia ja tasokkaita ratkaisuja ja materiaaleja työssämme.

Olipa tarvitsemasi palvelu muovihitsaus muutos- ja korjaustöihin tai jokin muu tarjoamamme palvelu, hoidamme kaikki työmme tasokkaasti ja aikataulussa pysyen. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme arvioimaan työlle sopivan aikataulun ja budjetin. Työmenetelmämme ja työvälineet ovat aina ajantasaiset ja meillä on sertifikaatti (EN1367) jokaiseen tarjoamaamme palveluun. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeässä osassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää, kun tarvitset luotettavaa ja asiantuntevaa tekijää muovihitsaukseen tai tarvitset aiheesta vielä lisätietoa.

Pääasiallinen toimialueemme hitsaustöissä on Helsinki, Espoo ja Vantaa. Palvelemme tarpeen mukaan asiakkaita myös pidempien etäisyyksien päässä.

Puskuhitsaus Uudellamaalla

Puskuhitsaus

Puskuhitsaus on erityisvälineitä vaativa menetelmä, jolla höylätyt putkenpäät liitetään yhteen. Hitsaus tapahtuu sulattamalla ensin putkenpäitä ja puristamalla ne tiiviisti yhteen suurta hydraulista painevoimaa apuna käyttäen. Puskuhitsauksen toimintaperiaate on hyvin luotettava ja sillä saadaan taattua putkiston pitkä käyttöikä. Putkista voidaan myös tehdä tarvittaessa pidempiä. Tasokkaan työjäljen takaamme käyttämällä moderneja ja laadukkaita hitsaustyökaluja.

Sähkömuhvihitsaus

Sähkömuhvihitsaus poikkeaa muista hitsaustavoista siten, että tässä hitsausmenetelmässä jokaiseen yhdistettävään putken osaan on rakennettu sisään metallinen vastuslanka. Asennustöiden valmistuttua vastuslanka kytketään virtalähteeseen, mikä aiheuttaa langan voimakkaan lämpenemisen saaden sähköhitsausmuhvin liittymään vastakappaleeseen. Lämmetessään lanka saa ympäröivän muovin sulamaan ja laajentumaan, jolloin syntyvä paine saa putket hitsautumaan tiiviisti kiinni toisiinsa. Kun muovin sähköhitsaus on valmis, annetaan putken jäähtyä ja tarkastetaan hitsauksen laatu.

Sähkö-muhvihitsaus Uudellamaalla
Extruder-hitsaus pk-seudulla ja uudellamaalla

Extruder-hitsaus

Extruder-hitsaus (kutsutaan myös ekstruuderihitsaus) yhdistää muovikappaleet yhteen samantapaisesti kuin kuumailmahitsaus. Erona on käytettävä taiteaine, joka on hitsauksessa käytettävän ekstruuderilaitteen tuottamaa massaa. Ennen hitsaustyötä työstettävät pinnat höylätään tai hiotaan tarpeen mukaan sekä puhdistetaan. Hitsaukseen tarvittava massa on valmistettu joko tavallisesta hitsauslangasta tai toisinaan muovirakeista. Perinteisen kuumailmahitsauksen tuottama hitsaussauma on usein kapea ja ekstruuderihitsauksen etu kuumailmaan nähden on sen paksumpi hitsaussauma.

Yhteydenottopyyntö

Oletko valmis tilaamaan vai haluatko vielä lisätietoja? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.