Ilmalämpöpumput, asennus ja huolto

Lämmittämällä kotisi ilmalämpöpumpulla säästät rahan lisäksi myös arvokasta aikaa. Lämpöpumpulla lämmittäminen on kätevää – nappia painamalla voit jo hetken kuluttua nauttia sopivasta huoneen lämpötilasta.

Ilmalämpöpumpun valinnassa kiinnitä erityistä huomiota laitteen tehokkuuteen ja sen hyötysuhteeseen. Kalliimpien laitteiden tehokkuus on yleensä suurempi, ja vaikka laite maksaisi enemmän, säästät pitkällä aikavälillä rahaa energialaskussa.

Sopivimman lämpöpumpun valinnassa huomioimme kotisi koon, pohjaratkaisun ja eristyksen. Ota yhteyttä ja asiantuntijamme auttavat löytämään sopivan laitteen.

Myymme seuraavia tuotemerkkejä

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Ilmalämpö-pumppujen myynti

Tilaa kauttamme laadukkaat ilmalämpöpumput kotiin tai työpaikalle. Jälleenmyymme tunnetuimpien brändien ilmalämpöpumppuja ja autamme valitsemaan tilaasi ja käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen. Meiltä myös asennuspalvelu kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää

Ilmalämpö-
pumpun asennus

Asennamme kaikkien merkkien ilmastointilaitteita ja myönnämme asennuksille 2 vuoden takuun. 
Ammattilaisemme asentavat lämpöpumpun yleensä yhden arkipäivän aikana noin 6–8 tunnissa, mutta lopullisen työajan määrää asennuksen vaativuus. Pyrimme suorittamaan työt mahdollisimman suoraviivaisesti, häiritsemättä liikaa asiakkaan arkea.

Lue lisää
Ilmalämpöpumppujen asennus Uudellamaalla
Ilmalämpöpumpun huolto Helsingissä

Ilmalämpöpumpun Fresh Wash huolto

Lämpöpumput ja ilmastointilaitteet käyttävät ilman lämmitykseen ja jäähdytykseen lämmönvaihdinta. Laitteiden sisäosat on suojattu suodattimilla, mutta lämmönvaihtimen pintaan kertyy ajan mittaan pölyhiukkasia. Lämmönvaihdin tukkiutuu ja laitteen suorituskyky laskee, sähkönkulutus kasvaa ja hyötysuhde vähenee. Suosittelemme ilmalämpöpumpun täydellistä sisäpesua sekä puhdistusta FreshWash pesutekniikan avulla. Pumpun tarkastus suoritetaan pesun yhteydessä.

Lue lisää

Laadukas ilmalämpöpumppu omakotitaloon

Ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota laitteen tehokkuuteen ja sen hyötysuhteeseen. Kalliimpien laitteiden tehokkuus on yleensä suurempi, ja vaikka laite maksaisi enemmän, säästät pitkällä aikavälillä rahaa energialaskussa, sillä tehokasta laitetta ei tarvitse pitää jatkuvasti täydelläteholla. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ilman energiaa, joka on uusiutuvaa energiaa ja josta ei aiheudu kasvihuonepäästöjä. Sen vuoksi laadukas ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta. Ilmalämpöpumpun voi myös asentaa vanhaan taloon ja yhdistää muihin lämmitysjärjestelmiin. Toimipaikkoihimme kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja sekä koko Uusimaa. Autamme mielellämme, ota yhteyttä ja valitaan sinulle laadukas ilmalämpöpumppu omakotitaloon!

 

Laadukas lämmitysjärjestelmä

Teemme työmme laadusta tinkimättä. Panostamme ympäristöystävälliseen toimintaan ja hyödynnämme kestäviä ratkaisuja, jotka nostavat rakentamisen tasoa kokonaisvaltaisesti. Aikataulumme pitää ja työtahtimme ei jätä kylmäksi! Kokemuksesta tiedämme, kauanko urakat vievät, joten pysymme aikataulussa ja budjetissa. Panostamme myös työturvallisuuteen. Minimoimme mahdolliset riskit ja huolehdimme työmaan turvallisuudesta kaikkien edun mukaisesti. Toimimme tehokkaasti ja kehitämme toimintaamme alituisesti. Näin pysymme alan kehityksen kärjessä uusien laittein ja työmenetelmien osalta. Tunnemme ja noudatamme alalla tunnustettuja sertifikaatteja ja lakisääteisiä määräyksiä.

 

Meiltä saat täyden palvelun - ilmalämpöpumppujen asennus, huolto ja myynti

Jälleenmyymme tunnetuimpien brändien ilmalämpöpumppuja ja autamme valitsemaan tilaasi ja käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen. Meiltä löytyy suuri valikoima ilmalämpöpumppuja eri tehokkuuksilla, jotka ovat mitoitettu erikokoisiin tiloihin. Otamme myös huomioon huoneistojen erilaiset pohjaratkaisut ja eristykset. Tarjoamme ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun kilpailukykyiseen hintaan. Palveluumme kuuluu kaikkien merkkien ilmalämpöpumppujen asennus ja myönnämme asennustyöllemme 2 vuoden takuun. Yleensä asennukseen tarvitaan yksi arkipäivä, eli noin 6–8 tuntia, mutta työaika voi vaihdella kohteen mukaan. Lue lisää asennuspalvelustamme täältä. Huollamme kaikkien merkkien ilmalämpöpumput. Säännöllinen huolto takaa laitteiden hyvän toimintakyvyn ja pidemmän käyttöiän. Voit lukea lisää huoltopalveluistamme täältä.

Yhteydenottopyyntö

Oletko valmis tilaamaan vai haluatko vielä lisätietoja? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.