Ruisku- ja vaahtobetonityöt

Suurimpia viemäreissä piileviä ongelmia on kaivojen sementin syöpyminen sekä tukokset, jotka aiheutuvat ajan mittaa tapahtuvasta kulumisesta. Koko kaivon vaihtaminen on massiivinen operaatio, joten hyvä vaihtoehto useissa käyttökohteissa on ruiskubetonoinnilla tehtävä pintojen uusiminen. Näin vanhasta viemäristä saadaan jälleen uutta vastaava.

Kaivosaneeraus,  vaahtobetonityöt

Vaahtobetonityöt

Vaahtobetoni on ilmavaa sementtiä, jonka ilmavuus tuotetaan erityisvalmisteisella pumpulla. Pumppu tuottaa betoniin tyypillisesti noin puoli millimetriä halkaisijaltaan olevia kuplia. Ilmava betoni on kevyempää ja erinomaisesti eristävää materiaalia ja toimii lukuisiin käyttökohteisiin.

Ruiskubetonityöt

Ruiskubetonoinnissa viemäri aluksi raudoitetaan ja siihen ruiskutettavasta betonikerroksesta tulee jälleen yhtä hyväkuntoinen ja kestävä kuin viemäri alunperinkin oli. Sinänsä yksinkertainen operaatio vaatii tarkkuutta ja osaavat ammattilaiset asennustöihin hiotun ja kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Kaivo saadaan uusittua nopeasti, yleensä parissa päivässä.

Ruiskubetonityöt Uudellamaalla ja pkseudulla

Yhteydenottopyyntö

Oletko valmis tilaamaan vai haluatko vielä lisätietoja? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.