Ilmalämpöpumpun huolto ja tarkastus

Teemme ilmalämpöpumppujen huoltoja, tarkastuksia ja korjauksia uudenmaan alueella. Fresh Wash huolto on erittäin kattava ja sopii kaikille sitkeästä liasta ja pölystä kärsiville ilmalämpöpumpuille. Huollon yhteydessä sisäosan suodattimet pestään, sisä- ja ulko-osan lämmönvaihtimet pestään, puhdistetaan puhdistusaineella (FreshWash huolto- pesu), kylmäainevuodot tarkastetaan, paineet mitataan ja sähköliitokset kiristetään. Jäähdyttämiseen käytettävissä laitteissa kondenssiveden poisto tarkistetaan ja puhdistetaan tarvittaessa. Ilmalämpöpumpun huoltoon suositellaan varaamaan noin 2-2,5 tuntia. Huolto takaa laitteen pidemmän käyttöiän ja auttaa havaitsemaan viat.

Fresh Wash® ilmalämpöpumpun huoltopesu
‍‍
Fresh Wash on huoltomuoto, joka sisältää ilmalämpöpumpun täydellisen sisäpesun ja puhdistuksen. Samalla tarkastamme myös laitteesi. Fresh Wash pesussa käytetään siihen erikseen suunniteltua laitetta, jossa on edistyksellinen pesutekniikka. Pesun yhteydessä tehdään samalla sekä pumpun huolto ja myös siis tarkastus! Kyseessä ei siis ole pelkkä pesu vaan saat täyden varmuuden ilmalämpöpumpun kunnosta kun huolto toteutetaan samanaikaisesti. Ilmalämpöpumpun syväpuhdistuksen jälkeen laite on taas melkein kuin uusi!

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun huolto Vantaa

Huollamme kaiken merkkiset ilmalämpöpumput riippumatta siitä, onko tuote ostettu meiltä vai joltain muulta toimittajalta. Teemme ilmalämpöpumppujen huollot Vantaalla ja toteutamme huollon yhteydessä aina kokonaisvaltaisen tarkistuksen laitteen kunnosta. Huollon lisäksi saat meiltä tarvittaessa ilmalämpöpumpun korjauspalvelut.

Ilmalämpöpumppuihin kertyy väistämättä sitkeää likaa ja pölyä. Siksi käytämme ilmalämpöpumpun huollossa ‍edistyksellistä Fresh Wash® -huoltopesumenetelmää. ‍Fresh Wash® -huoltopesu on erittäin kattava ja sopii kaikille ilmalämpöpumpuille. Pesun yhteydessä tehdään samalla ilmalämpöpumpun huolto ja tarkastus. Kyseessä ei siis ole pelkkä pesu, vaan saat täyden varmuuden ilmalämpöpumpun kunnosta, kun huolto toteutetaan samanaikaisesti. Ilmalämpöpumpun perusteellinen ja huolellisesti toteutettu huolto takaa, että laite kestää ehjänä pidempään.

Miksi ilmalämpöpumppu pitäisi huoltaa säännöllisesti?

Lämpöpumput ja ilmastointilaitteet käyttävät ilman lämmitykseen ja jäähdytykseen lämmönvaihdinta. Laitteiden sisäosat on suojattu suodattimilla, mutta lämmönvaihtimen pintaan kertyy ajan mittaan pölyhiukkasia. Lämmönvaihdin tukkiutuu ja laitteen suorituskyky laskee, sähkönkulutus kasvaa ja hyötysuhde vähenee. Sen välttämiseksi laitteelle kannattaa tehdä suurempi huolto tavallisen suodatin puhdistuksen jälkeen.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Tilaa meiltä ilmalämpöpumpun huolto ja muut palvelut Vantaalla

Olemme asentaneet ja huoltaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja Vantaalla sijaitsevissa kohteissa. Jälleenmyymme tunnetuimpien brändien ilmalämpöpumppuja ja autamme valitsemaan tilaasi ja käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen. Meiltä löytyy suuri valikoima ilmalämpöpumppuja, jotka ovat mitoitettu tehokkuudeltaan eri kokoisiin tiloihin. Otamme aina ilmalämpöpumppuja suositellessamme huomioon huoneistojen erilaiset pohjaratkaisut ja eristykset.

Tarjoamme kaikki ilmalämpöpumppuihin liittyvät palvelut Vantaalla. Ilmalämpöpumpun huollot teemme kaiken merkkisille laitteille. Huoltopalvelumme on äärimmäisen kattava ja monipuolinen huoltopesumenetelmämme takaa, että laite pysyy kunnossa vielä pitkään. Ilmalämpöpumpun huollon ja syväpuhdistuksen jälkeen laite on taas melkein kuin uusi. Ota yhteyttä ja tilaa ilmalämpöpumpun huolto ja muut palvelut meiltä!

Ilmalämpöpumpun huollon kesto ja hinta:

Kesto: 2–2,5 tuntia
Hinta: 250 € (sis. ALV).
Palvelualue: Uusimaa
Huom! Muistathan hyödyntää kotitalousvähennystä.

Mitä Fresh Wash ilmalämpöpumpun huolto sisältää?

 • llmalämpöpumpun sisäyksikön suodattimien pesu
 • Ilmalämpöpumpun sisäyksikön muovikotelon pesu
 • Ilmalämpöpumpun sisäyksikön kennon tarkastus ja pesu
 • Ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhaltimen tarkastus ja pesu
 • Ilmalämpöpumpun sisäyksikön sähköliitäntöjen ja puhallinmoottorin tarkastus
 • Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön kennon tarkastus ja mekaaninen puhdistus
 • Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puhaltimen tarkastus
 • Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puhallinmoottorin tarkastus
 • Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön kiinnityksen tarkastus
 • Ilmalämpöpumpun kylmäainemäärän tarkastus (sama kuin kaasulinjan paineen mittaus)
 • jos ilmalämpöpumpun kylmäainemäärää ei päästä tarkastamaan, mitataan imu- ja puhallusilma (tällä mittauksella ei saada aivan yhtä tarkkaa tulosta)
 • Ilmalämpöpumpun asennuskoteloinnin tarkastus
 • Ilmalämpöpumpun läpivientien tarkastus
 • Ilmalämpöpumpun sisäyksikön kondenssivesilinjan kaadon tarkastus ja huuhtelu
 • Ilmalämpöpumpun laitteen yleiskunnon arviointi

Tilaaja järjestää pääsyn huoltokohteeseen.

Erikseen maksettavat lisäpalvelut:

 • kylmäaineen lisäys (20,00€ / 100 grammaa)
 • muut erikseen sovittavat korjaustyöt 85 € / h

Oletko valmis tilaamaan huollon?
Soita 040 482 2722 tai täytä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä
Huoltopesu pidentää ilmalämpöpumpun käyttöikää.
Ilmalämpöpumppu kannattaa huoltaa säännöllisesti.

Huollamme kaikkia tuotemerkkejä

Yhteydenottopyyntö

Oletko valmis tilaamaan vai haluatko vielä lisätietoja? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 482 2722.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.