Putkisaneeraukset vuosikymmenen kokemuksella

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiakkaille luotettavaa ja laadukasta palvelua, ja sen yhtenä perustana on työn oikea mitoitus ja aikataulutus. Olemme toteuttaneet erilaisia putkistojen ja kaivojen kunnostustöitä eri puolilla Suomea jo vuodesta 2009. Saneeraustöiden lisäksi myymme ja asennamme lämmitysjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt, suuret yritykset että kaupungit. Pystymme takaamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden ja tarpeet pitkäaikaisen kokemuksemme ja hyvän yhteistyön ansiosta.

Kaivojen saneeraustyöt

Toimintaperiaatteemme

01

Panostamme ympäristöystävälliseen rakentamiseen ja hyödynnämme kestäviä ratkaisuita, jotka nostaavat rakentamisen tasoa kokonaisvaltaisesti.

02

Aikataulu pitää. Työtahtimme ei jätä kylmäksi ja kokemuksesta tiedämme, kauanko urakat vievät. Asiakkaamme ovat kiitelleet aikataulussa ja budjetissa pysymisessä.

03

Panostamme työturvallisuuteen. Minimoimme mahdolliset riskit ja huolehdimme työmaan turvallisuudesta kaikkien edun mukaisesti.

04

Toimimme tehokkaasti ja kehitämme toimintaamme alituisesti. Näin pysymme alan kehityksen kärjessä uusien laittein ja työmenetelmien osalta.

05

Tunnemme ja noudatamme alalla tunnustettuja sertifikaatteja ja lakisääteisiä määräyksiä.

Ota yhteyttä

Rainer Aitsen

Toimitusjohtaja
040 482 2722
rainer.aitsen@verserv.fi
Lähetä viesti

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Ota yhteyttä